Grandes Serres Marinette

300,00 kr.

Vinens farve er bleg, lys og skinnede. I næsen har den en eksplosiv bouquet af friske hindbær, citrus, passionsfrugt og hvide ferskner. I smagen er der en sensation af intens friskhed blandet med en uendelig blødhed og sødme. Afslutningen minder saltvand og hav, og kalder straks på endnu et glas rosé.

Ler og kalkstens grus fra kysten af Middelhavet. Grundene er placeret i hjertet af Provence, omringet af lavendelmarker og solsikker og badet i sol, Mistral vinden og sang fra cikader.

Druevarianter: Grenache, Cinsault og Syrah

“Jeg hoppede i poolen, lige da jeg ankom. Det klare og kølige vand fik mig til at glemme min overfyldte og dystre hjemby, som jeg forlod tidligere. Jeg kan allerede mærke solen fra Côte brænde sig ind i min hud. Lyden af bølger i bugten beroliger mig, og får stressen til at forsvinde fra min krop. Jeg nyder mit glas rosé og tiden står stille. Det var lige det, jeg havde brug for, jeg er her. Det er ferie!” Marinette.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Grandes Serres har specialiseret sig i vine fra det sydlige Rhône, i sær områderne Châteauneuf du Pape og Vacqueyras. Men et nyt, entusiastisk team fuldt engageret i vinregionen tilbyder Grandes Serres omhyggeligt fremstillede signatur vine. Fuld kontrol i vinmarkerne samt topmoderne kældre og produktionsfaciliteter gør vinene fortryllende, elegante, frugtdrevne og langt levende. Lagringen afslører den fulde kompleksitet og dybde af de store sydlige Rhône vine.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.