Gran Moraine Pinot Noir Yamhill-Carlton Orego

499,00 kr.

Denne vin er produceret af 100% Pinor Noir-druer, der er dyrket i Yamhill-Carlton-området i Oregon, USA.

Alle druerne er håndsorterede, og vinen har været lagret 10 måneder på franske egetræsfade (41% nye).

Det er en helt fantastisk rødvin med flot farve, delikat duft af røde kirsebær, vilde jordbær, granatæble, soja og krydderier, elegant og fyldig frugtsmag med noter af tranebær, roser, appelsinskal og eksotiske krydderier samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af pibetobak og ren kakao.

Denne harmoniske og velafbalancerede rødvin er særdeles velegnet til okse- kalve- og svinekød, lam samt fjerkræ. Den kan med velbehag drikkes nu, men den har samtidig et godt henlægningspotentiale.

• 92 point i Wine Spectator, februar 2017
• 91 point på www.robertparker.com og i The Wine Advocate

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Vingården, som i 1974 blev købt af familien Jackson, består af 35 hektar og er beliggende i Lakeport, i det nordlige
Californien. Da de købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Gode vine begynder på vingården, og hos Kendall-Jackson er man stolte over at råde over druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien.

Udover egne vinmarker ejer Jackson Wine Estates også en række andre vingårde, bl.a. Gran Moraine, hvorfra denne vin kommer. Gran Moraine ligger lige vest for byen Carlton, og med denne beliggenhed er det en af de vingårde, der ligger længst mod vest i Yamhill-Carlton-området i Oregon, USA. Derfor har vinmarkerne glæde af den kølige brise, der blæser fra Stillehavet.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.