Fontanabianca, Langhe Arneis DOC 2018

169,00 kr.

Fontanabianca som ligger i regionen Bordini, i nærheden af byen Neive, er omgivet af vinstokke, så langt øjet rækker. Vingården blev grundlagt i 1969 af Franco Pola og ledes i dag af sønnen Franco og hans søn Matteo.

Vinstokkene som vokser i den kalkholdige, leret og mellemstrukturerede jord, giver de perfekte druer til fremstilling af elegante parfumerede og fyldige vine.

Der er gennem årene blevet moderniseret, for at opnå den rette balance mellem tradition og teknologi, der er nødvendig for bedst at bevare vinens egenskaber. Der arbejdes udfra økologiske principper i “Green experience” samarbejdet.

I arbejdet med at frembringe disse fremragende vine, benyttes der både store træfade og barrique´s i modningsprocessen. Fontanabianca ønsker at bevare smagen af druer og deres identitet i vinen, derfor arbejder Fontanabianca ud fra deres motto  “Fordi vin lever”

Kun 2 tilbage på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

For dig der:

Gerne vil havde en frisk hvidvin. Her kan de fleste være med. Du er ikke til de tørreste vine, men det skal heller ikke være en sødmefuld vin. Du er med på at vinen godt må smage af sommer, og kan se dig selv sidde med et glas vin på terrassen.

Smag:

I næsen fornemmes en dejlig bouquet af frisk frugt og blomster. Den er fyldig uden at være overvældende. Har fået en lille smule fad, men slet ikke smøragtig. Perfekt til fisk, grøntsager og aperitif.



Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.