Syv Sind Gin – Fjerde Sind

500,00 kr.

SYV SIND GIN – FJERDE SIND – ANDET BATCH

Vermouth Single Cask Oak Aged Navy Strength Organic Gin!

Endelig kommer der et nyt batch af Syv Sind Gin’s fadlagrede gin, Fjerde Sind, som igen er lagret på et ex-Vermouth-fad. Denne gang kommer fadet fra Bodegas Navarro i Montilla, Spanien, og igen er der tale om en Single Cask. Altså er dette batch modnet på ét enkelt fad, som har resulteret i blot 521 flasker.

Modningen i dette fad har været mere intenst ift. det første batch, og ginnen er dermed blevet lidt mere krydret og har fået mere sødme fra fadet.

Fjerde Sind er som altid økologisk. Igen har ginnen modnet i 6 måneder og er efterfølgende blevet tappet på flasker ved Navy Strength – 57% ABV. Fadet giver den allerede imødekommende og appelsin-friske gin en meget lækker og subtil sødme med krydrede noter af vanilje, peber, kanel og honning.

Fantastisk ren, genial med en god ginger beer (fx. Fentimans, Ebeltoft Gårdbryggeri, Fingers Crossed) og perfekt i en luksus-negroni.

57% vol. 50 cl. Destilleret , modnet og tappet hos Sall Whisky Distillery.

Så vidt vi ved er det den eneste danske gin, som er fadlagret på et tidligere vermouth fad. Det giver den allerede imødekommende og appelsin-friske gin en super lækker og subtil sødme med vanilje, lidt kanel og honning noter. Ikke til at stå for.
Ginnen står virkelig vellykket for sig selv, men er måske endnu bedre at bruge i en negroni end Andet Sind. Og hvis det skal være super forfriskende og nemt på samme tid, så er et glas fyldt med is med 4 cl. Fjerde Sind og 10 cl Ginger Beer bare sagen.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Syv Sind Gin udspringer af Sall Whisky, nær Hammel – og er en sammenslutning af syv venner, der sammen deler passion og lysten til at lave gode, danske drikkevarer. Efter at have gennemført deres whisky projekt, så kastede de sig over ginen – og startede det vi i dag kender som Syv Sind Gin.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.