Syv Sind Gin – Fjerde Sind

DKK 500,00

Limited release på første batch – Kun 396 flasker til hele Danmark!
Vermouth Single Cask Oak Aged Navy Strength Organic Gin!
Syv Sind Gin har taget deres populære Andet Sind og fyldt på et ex-vermouth fad i 6 måneder. De har tappet ginnen ved navy strength –  57% ABV, så man får altså en del procenter for kronerne, og man kan roligt forvente en fantastisk oplevelse, når man smager den neat.
Så vidt vi ved er det den eneste danske gin, som er fadlagret på et tidligere vermouth fad. Det giver den allerede imødekommende og appelsin-friske gin en super lækker og subtil sødme med vanilje, lidt kanel og honning noter. Ikke til at stå for.
Ginnen står virkelig vellykket for sig selv, men er måske endnu bedre at bruge i en negroni end Andet Sind. Og hvis det skal være super forfriskende og nemt på samme tid, så er et glas fyldt med is med 4 cl. Fjerde Sind og 10 cl Ginger Beer bare sagen.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Syv Sind Gin udspringer af Sall Whisky, nær Hammel – og er en sammenslutning af syv venner, der sammen deler passion og lysten til at lave gode, danske drikkevarer. Efter at have gennemført deres whisky projekt, så kastede de sig over ginen – og startede det vi i dag kender som Syv Sind Gin.Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.