Finca Meryos Roble

129,00 kr.

Den unge entreprenør, Laura Hoyos, startede dette projekt i 2013. Spændende vine fra et af ​​de mest populære vinområder i Spanien. Hendes mål er tilfredshed hos hendes kunder og forbrugerne, samtidigt med stor respekt for miljøet og er fokuseret på løbende forbedringer. Hun ønsker høj kvalitet i sine vine og forsøger at tilføre vinen lidenskab, historie, stolthed og med et troværdigt velsmagende udtryk af terroir fra området Ribera del Duero.

En givende vin, der er umulig ikke at nyde. En vin som med stor styrke og ærlighed præcis viser hvad vine fra denne region har at byde på. Vinen viser, som er den ”mindste” i deres sortiment, en indlysende passion for at producere vin af stor karakter, terroir, og dyb, rig Tempranillo-frugt. I glasset ser man en dyb, rød farve med lilla kant. Stor aromatisk kompleksitet, moden frugt, krydderier, fedme, vanilje, kokos og med noter af balsamico. En rig vin med lang og saftspændt eftersmag.

På lager

Varenummer (SKU): FM-RO-SC-03 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Vinen er af høj kvalitet og betragtes som en af ​​de bedste i “Denominación de Origen”. Ejendommen er beliggende i Gumiel de Mercado, en lille landsby i den vestlige del af Ribera del Duero DO. De første vine fra ejendommen blev produceret i 2012. Laura Hoyos er ejeren og hun samarbejder med sine brødre Rodrigo og Asier Calvo, omkring udviklingen af de tre vine der produceres på ejendommen. Laura har været involveret i vinindustrien i over 15 år, og nu har hun lagt alt sin energi i at producere sine egne personlige vine.

Region: Ribera del Duero – Spanien
Druer: 100% Tempranillo
Serveringsforslag: Oksekød, lammekød, vildt (rådyr, hjort).

Produktionen er på 25.000 flasker i alt. Alle 100% Tempranillo.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.