Fabio Perrone Barbera d’Asti DOCG Superiore

DKK 139,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Druesort: Barbera 100%
Vinmarker: 1,50 hektar

Smagsindtryk: Dyb rubinrød farve, når vinen er ung. Når den
bliver ældre, bliver den granatrød. Meget elegant og interessant.
Duften er fin og sød takket være smagen af rød frugt og rosenkrydderier
og vanilje. I ganen bekræftes den elegance, som synsindtrykket
giver – moden og enkel.

Serveringstemperatur: 18-20º C.

Serveringsforslag: Vinen passer perfekt til Piemonte-køkkenets
vigtige retter: kød, grydesteg, vildt og moden ost.

Vingård: Druerne kommer fra den lille kommune Coazzolo på den
sydøstlige skråning.

Dyrkningsmetode: Simpel Guyot beskæring med Piemontesisk
spore, som giver en ny druehøst hvert år.

Høsttidspunkt: Drastisk nedskæring af druemængde på vingården i august
efterfulgt af udvælgelse af druer under høsten i de første 10 dage af oktober.

Vinfremstilling: Efter plukning og presning, efterfølger gæringen ved en
udblødningstemperatur på ca. 25⁰ C. Det øverste lag af skind og
kerner brydes jævnligt og presses ned for at give størst mulig kontakt
med druesaften. Dette forøger udtrækket af tanniner, antocyaniner
og de typiske ”Barbera” dufte. Vinen filtreres for at skille væden fra og
påbegynde modningen i ståltanke og træfade.

Modning: Kort tid på flaske (40 dage)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fabio Perrone Barbera d’Asti DOCG Superiore”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *



Rødvin til maden?