Tilbud

Dutschke Jakobi

199,00 DKK

St. Jakobi Shiraz er lavet på 100% Shiraz. Druerne er høstet over tre omgange i marts. St. Jakobi Shiraz har en dyb, rød farve. Den har aromaer af hindbær og lakrids samt noter af anis, birkes, blomme og figner. Duften er kraftfuld med røde og mørke frugtnuancer. Smagen er af mørk frugt, hvid peber og mynte. Det er en flot single vineyard Barossa Shiraz med velintegreret fad, blide tanniner, en intens smag og en fyldig bouquet. Med stor gevinst kan den dekanteres i et par timer før servering.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): DU-JA-SC-03 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Da Wayne Dutschkes bedstefar købte gården i begyndelsen af 1930’erne, var kun en lille del af den plantet med vinstokke. Resten blev brugt til mælkekvæg. I dag bliver langt det meste af den 72 hektar grund brugt til vin, og primært Shiraz. Shiraz tegner sig for 45 hektar. Derudover har Dutschke Wines Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay. I starten blev druerne solgt videre til andre producenter, men i 1990’erne besluttede de sig for at beholde nogle af druerne selv. Siden hen voksede deres egen produktion af vin frem til det niveau, det er i dag. I 1998 skiftede de navn fra WillowBend til Dutschke Wines.

 

Barossa Valley

Barossa er beliggende i det sydlige Australien. Barossa Valley er det mest berømte vindistrikt i Australien. Området har fået sit navn efter der blev udkæmpet et stort slag mellem England og Frankrig under krigen i 1808-1814. Oprindeligt skulle regionen have heddet ”Barrossa”, men som følge af en stavefejl, kom det til at hedder ”Barossa”. Shiraz er ikke den eneste rødvinssort, der klarer sig godt i Barossa. Det samme gør: Cabernet Sauvignon, Grenache, Mourvèdre, Petit Verdot og Merlot. Hvor Merlot er en forholdvis ny spiller på markerne. Men den har allerede vist sig at klare sig fortrinligt, og de bedste kan måle sig med Pomerol i Frankrig.

 Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.