Diplomático Selección de Familia

449,00 kr.

Diplomático Selección de Familia er Diplomáticos nyeste skud på stammen. Rommen er et fantastisk blend af rom lagret i op til 12 år på ex bourbon-, ex single malt- og ex sherry fade. 90% af denne herlige mørke rom består af rom destilleret fra Pot Stills, hvilket giver rommen en vidunderlig tung, dyb og kraftig profil.

Denne udsøgte mørke rom har en velbalanceret duft af sukkerrør og honning, efterfulgt af noter af vanilje og eg. Rommen har en fantastisk smag af blomme, træ og caramel, som afrundes med en lang og dejlig finish. Selección de Familia er i særdeleshed en ekstraordinær rom.

Rommen anbefales helt klart at nydes ”neat” eller on the rocks (på isterninger) for at nyde rommens exceptionelle smagsprofil. Selección de Familia passer desuden umådeligt godt til ostebordet.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvordan er Diplomático Selección de Familia produceret?

Diplomático Selección de Familia er produceret af destilleriets egen sukkerrørsstamme, Caña Diplomática, som giver rommen et twist, der ikke opleves i andre rom. Rommen er et blend af rom fra tre forskellige destilleringstyper, hhv. Pot Still, Batch Kettle og Column Still. 90% af rommen stammer fra den traditionelle destilleringsteknik, Pot Still, som giver rommen en udsøgt dybde og kraftfuld smag. Derefter lagres rommen på egetræsfade, der tidligere har været anvendt til produktion af bourbon, single malt og sherry, hvilket giver Selección de Familia et ekstra twist.

Desuden er rommen fremstillet af den prestigefyldte Maestros Roneros, som kommer fra en familie med en lang og imponerende historie inden for romverdenen.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.