CROQUIS & CAVA Online 24. April

DKK 250,00

Skal du også være med online, når vi sammen-hver-for-sig tegner kroppens smukke former og folder, mens vi drikker lækker boblende cava?

Billetten koster 250,- og giver adgang til vores zoom-rum, hvor du bliver guidet gennem tegneøvelser og udstyret med et “Croquis & Cava Kit”, som indeholder forskelligt lækkert tegnepapir, flotte farvekridt, en blyant samt en flaske af BAREe VINs bedste bobler, så alt bliver legende let.

Vi skal eksperimentere med forskellige stilistiske udtryk, lave kruseduller og øve os i tegneteknikker, mens modellen bag skærmen skiftende bevæger sig mellem positioner.

Undervejs vil vi smage på cava’en du får med, hvilket denne gang er Can Paixiano Rosat, en smuk rød cava fra Barcelona. Du vil få små fif til smagsteknikker og historier omkring cava’en.

__________________________________

🌊 PRAKTISK INFO 🌊
Dato: Lørdag d. 24. april 2021
Tidspunkt: 16.30-19.00
Deltagerpris med tilhørende kit: 250 kr.
Croquis & Cavasmagning Kit:
– Flere slags lækre papirkvaliteter
– Farverige akvarelkridt og en blyant, som du kan beholde for evigt og altid 👍
– 1 flaske Can Paixiano Rosat Cava
Der er mulighed for pick-up af dit kit hos BARe VIN i City Vest eller du kan få den tilsendt med posten.
Kategori:

Beskrivelse

Når du drikker vin sætter du sanserne i spil, her kigger vi blandt andet på farven, duft og smag. Vi vil give dig lidt teknikker hertil samt tale om hvad vi ser, dufter og smager.

Alkohol hjælper dig til at være mere afslappet – og kan måske hjælpe dig med at finde roen til at tegne og modet til at være kreativ. Det er en sansende oplevelse, der vil kræve, at du er tilstede i nuet ligesom croquis indbyder til.

Vi tror på, at alle har en indre kunstner, som skal luftes i ny og næ, så vær med til en hyggelig aften i godt selskab med BARe VIN og Club Curious, hvor din forståelse for både cavaens mange facetter og kroppens blødhed vil blive udfoldet.

_______________________________________________

Croquis og Cava er det første, men bestemt ikke sidste samarbejde mellem Club Curious og BARe VIN. Sammen brænder vi for at skabe gode og anderledes oplevelser.

🌼 Club Curious 🌼
Vi er klubben for kultur, kreativitet og nysgerrighed 🌠 Gennem events skaber vi oplevelseslommer fyldt med nye og gode venner, glimmer og magi 🍍⛲🌈
🍷 BAReVIN 🍷
Hos BARe VIN synes vi at vin skal være simpelt. Det er jo trods alt Bare Vin! Vi går ikke så meget op i navne, årgange, og prestige – til gengæld går vi rigtig meget op i smag. Vi prøver, på en ikke fancy måde, at guide dig frem i de vine, som vi har udvalgt til dig, med ord og smagsbeskrivelser du kan forstå!


Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.