Tilbud Udsolgt

Kassetilbud Corona Rejse kasse

DKK 800,00

Ta’ på rundrejse i Europa hjemme fra stuen. Vi har sammensat en smagskasse, hvor vi starter i Danmark og stille og rolig bevæger os ned gennem Europa.

Drik kassen sammen med et par gode venner. Bonus, der er ingen der skal køre!

I kassen får du:

  • 1 flaske dansk blomstervin med hyldeblomst fra Copenhagen Winery, Øko
  • 1 flaske Weissburgunder Qbatrocken fra Weingut St. Antony i Tyskland
  • 1 flaske Riesling Fronholz fra Ostertag Hurlimann i Alsace, Frankrig
  • 1 flaske Bourgogne Pinot Noir fra Maison Chatelet i Bourgogne, Frankring
  • 1 flaske Barbera Superiore Scassa fra Bruna Grimald i Alba, Italien
  • 1 flaske Tempranillo Crianza fra Finca Meryos i Ribera del Duero i Spanien.

 

Se rejse beskrivelsen nedenfor.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Hjælp os ved at handle lokalt, så vi kan komme helskinnet gennem corona.

Så hjælper vi til gengæld dig med en dejlig kasse vin, der gør det noget lettere og ikke mindst sjovere at komme gennem corona tiden.

 

Rutevejledning 

Vi starter med at besøge de to hipster Søren og Morten hos Copenhagen Winery. Her starter vi i det lette, næsten sommerlige hjørne, når vi smager på deres mousserende hyldeblomstvin. Flyvende på fine smage af grønne æbler og let hyldeblomst kører vi af E45 og rammer hurtigt den tyske autobahn.

Næste stop er hos Weingut St. Antony, der afprøver vores skole tysk. Vi tror han fortæller noget om bæredygtighed og økologi, imens vi smager på hans virkelig skønne Weissburgunder. Her smager vi æble noter, mineralitet og frugt.

Efter en hurtig tisse pause lander vi i Alsace hos Ostertag Hurlimann, hvor mormor Ostertag tager imod os. Hun insisterer på vi smager deres stolthed: Riesling Fronholz. En dejlig traditionel riesling, med grønt æble bid og et twist med en snert af urter. Voilà

I bilen spilles der Bob Dylan med Highway 61 imens vi har direkte kurs mod Maison Chatelet i Bourgogne. Da vi her får deres Pinot Noir i glasset, så bliver hurmøret endnu højere. Røde bær, solbær, et strejf af peber, et touch af lakrids der afsluttes med en blød og rund struktur. Mums.

Efter at være kørt en smule forkert ankommer vi hos Bruna Grimald i Alba, der stolt hælder hans Barbera Superiore Scassa på os. Vi nikker anerkendende til hinanden, imens vi dufter rød frugt og sure kirsebær med noter af grafit og mentol. I ganen er den fyldig og koncentreret, mineralholdig og frisk.

Lettere beruset af livets goder kører vi ind på gården hos Laura Hoyos, der startede Finca Meryos i 2012. Hun byder os på et glas Tempranillo Crianza. Duften er saftig ogintens af modne bær. Smagen af fad er meget velintegreret i frugten og vinenudviser stor balance mellem krydderier og tobak samt trøffel. Smagen er lige saftig, potent, ret tør, men med en elegant lang eftersmag. En virkelig fantastisk vin at slutte turen på.

 

I kassen får du:Økologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.