Clan Denny Speyside Single Malt

369,00 kr.

Clan Denny Speyside Single Malt Whisky er et overlegent eksempel på, hvordan lagring på gamle sherry-fade kan blive til en formidabel skotsk whisky. Du vil opleve en rig og rund smag med antydninger af vanilje, karamel der løber ud i en lang og sød finish.

Clan Denny er en serie nøje udvalgte Single Cask Whiskies, som har ligget urørte i kolde, mørke og fugtige kældre i årevis på forskellige destillerier i Skotland.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): CL-SP-SC-06 Kategorier: ,

Beskrivelse

Whiskyen præsenteres i et smukt gaverør og aftappes på en alkoholstyrke på 43 procent. Her er der tale om en klassisk lagret whisky fra et af de store destillerier oppe i Speyside. Speysidedestilleriets specifikke lokation må desværre ikke oplyses, men når man ikke må oplyse det nøjagtige destilleri, kommer prisen ned, hvor alle kan være med. Derfor lover vi, at du her får rigtig meget whisky for dine penge!

Med næsen opdager man et sæt rige noter af malt, vanilje og friske egetræ, plus sommerbær og nysavet træ. På ganen er den frem for alt rig og rund med antydninger af vanilje, karamel, der løber ud i en tilfredsstillende sød og lang finish.
Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.