Cecile Lebrun Sancerre

299,00 kr.

Cécile Lebrun – Sancerre AOC er udelukkende lavet på Sauvignon Blanc. Druerne bliver fjernet helt fra stilkene, før de bliver presset. Vinificeringen sker uden malolaktisk fermentering, men ved en temperaturreguleret fermentering. Det foregår på rustfrie stålfade, og tager 6 til 8 uger. Der bliver ikke brugt egetræsfade til modningen.

Farven på Cécile Lebrun – Sancerre AOC er lysegul med grønne skær. Næsen er klassisk citrus og flint. Smagen er frisk, mineral og med en god dybde. Den er god til grillet fisk.

Sancerre Vingård spreder sig over 3000 hektar, og at lokaliseret på den venstre bred af Loire Floden. Området producerer 80 procent hvidvine og 20 procent rød- og rosévine.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Cécile Lebrun blev etableret I 1921, og ligger I hjertet af de centrale Loire vingårde. Lebrun har modtaget verdens omspændende anerkendelse for deres vine. Deres metoder er noget anderledes, end hvad man normalt ser. De har en filosofi med en streng udvælgelse af druerne kombineret med skræddersyede vinifikationer. Samtidig har de også en lang mindfuld aldring af vinene. Andelen af deres økologiske dyrkning stiger og det reflekterer – sammen med deres tætte samarbejde med anerkendte vinbonder – at de virkelig ønsker at lave fine vine på et bæredygtigt grundlag med respekt for naturen.

Deres vine hævder stilen ved at udtrykke deres terroir og kombinerer finesse og elegance. Men selvom vinene på grund af deres nøjagtige skarphed og balance er et match med produkter af høj pris, har de forpligtet sig til at tilbyde enkle vine til den bedste pris i forhold til kvaliteten.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.