Tilbud

Bonnievale Chardonnay 2020

DKK 59,00

Dejlig chardonnay fra Bonnievale, Sydafrika.

Vingården Bonnievale er placeret ca. 30 km syd for det kendte vindistrikt Robertson. Bonnievale har marker ned til Brede River.

Denne Chardonnay har kun fået få måneder på egefade og derfor en vin med medium fylde, frisk og dejlige noter at fersken og citrus plus et strejf af tørrede frugter som finish.

Bonnievale vingården er et kooperativ som ledes af både hvide og sorte. Gården er kendt i hele Sydafrika for sine tiltag for at få den sorte befolkning ind på centrale poster i vinproduktionen plus uddannelse og sundhedsprogram for alle ansatte.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): LE-CH-BO-02 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bonnievale er en vingård, hvor mange marker omkring landsbyen Bonnievale leverer druer til kollektivet Bonnievale Wines. Vingården har flere dygtige vinproducenter, der kan vælge de bedste druer fra markerne og dermed få adgang til en fantastisk mangfoldighed af områdets varierede terroir. Vingården ligger syd for Robertson distriktet og ned til Breede River.

Bonnievale Wines er opkaldt efter den maleriske by. Byen blev grundlagt af den visionære skotte Christopher Forrest Rigg omkring 1800-tallet. Riggs så potentialet i den daværende halvtørre dal ved bredden af ​​Breede floden. Han brugte de fleste af sine personlige ressourcer og hans overbevisende evner til at sælge ideen til ligesindede pionerer og folk, der søgte at starte op i området. Han stod bag opførelsen af ​​en vandingskanal, der hjalp med at starte op for landbruget – herunder vindyrkning på markerne med virkelig perfekte jordbundsforhold. Den dag i dag udgør det gamle vandingsprojekt stadig den største del af det samlede vandingspotentiale i byen.

Yderligere information

Køb flere og spar

1 stk, 6 stkØkologiske vine

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.