Bøgedal bøgedal (lille)

74,00 kr.

Bøgedal Bøgedal

Lys øl brygget på Byg fra Nordisk Genbank. Tørhumlet med perle fra Bøgedals humlehave. Det er en øl i kategori for sig selv. Den er fuld af liv, glæde og sommer. 36,5 cl. 5,7% Alk.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Bøgedal Bøgedal

Lys øl brygget på Byg fra Nordisk Genbank. Tørhumlet med perle fra Bøgedals humlehave. Det er en øl i kategori for sig selv. Den er fuld af liv, glæde og sommer.

Den er ikke humlet i nævneværdig grad og derfor kommer smagen af byg meget tydeligt frem. Man kommer til at tænke på mark, friskt malt, blomster og nektar. Som er deltage i høhøsten og få den første fornemmelse i næsen, når man hopper i høet på høloftet i august blandet med blomster og lys karamel.
Pairing: Aperitif, brød og smør, RisOtto med svampe, kalvefrikassé, hvide asparges, nye kartofler med mayonnaise, salat med nye grønne asparges og nye kartofter.

Langelandsbyg er hentet i Nordisk Genbank. Kornet er efter mange sæsoner med opformering, dyrket på Bøgedal. Høsten er opdelt i to. Først er stået skåret af ved roden og stillet til tørre, hvorefter det er tærsket ca. 14 dage senere. Derefter er byggen gulvmaltet på Bøgedal.
Humlen en plukket i Bøgedals humlehave og brugt som tørhumling så alle olier kommer med.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.