Bad Mouth Rosé Vermouth

240,00 kr.

Med næsen i glasset inviteres du på en spadseretur i foråret med florale noter som kamille og lavendel. Når Bad Mouth dernæst møder tungen, oplever man den dybe sødme fra solbærrene, som forbinder hele dette forbløffende sammensurium. Bagerst i ganen lander vermouthens klassiske bitterhed nærmest forventeligt med et lille twist.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

I hjertet af Vesterbro smedes Bad Mouth Rosé Vermouth med bare næver og uanede mængder af kærlighed. Bad Mouth Rosé Vermouth er en bittersød oplevelse, der opmuntrer til at slå fødderne op og nyde solen på terrassen. Den er lavet på Grands Vins friske solbærrosé, hvilket giver et længe ventet modspil til den traditionelle tyngde og bitterhed i Vermouth. Med en ingrediensliste på over 16 forskellige urter og krydderier kan du forberede dig på et smagskalejdoskop med en overraskelse for hver tår.

Bad Mouth er en vaskægte cocktail schweizerkniv og fungerer perfekt i populære drinks som Negroni og Americano. Samtidigt anbefaler Bad Company varmt at skrue ned for bartendercharmen og blot lave en Bad Mouth med tonic og en skive appelsin.Tilbud

Er du over 18? For at købe vin og spiritus hos BARe VIN, skal du bekræfte at du er fyldt 18 år.